Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕКСКЛУЗИВНО! ПРЕСЛАВА ИЗДАЛА ГАЛЕНА НА ГАЛИН, ЧЕ СПАЛА С ФИКИ

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРЕСЛАВА ИЗДАЛА ГАЛЕНА НА ГАЛИН, ЧЕ СПАЛА С ФИКИ

Галена и Преслава вече си говорят, макар и не приятелски. С дружбата им е напълно свършено, призна преди дни в телевизионно интервю Галена. С добричлийката, с която в зората на кариерата си дори са живеели заедно, общуват, но вече само по работа, научи Secret.bg.

Според източник от бранша причината за разрива е от съвсем друго естество. Ставало въпрос за мъж, с когото двете имали сексуални авантюри – Фики. И докато за Преслава било нормално да бъде с него, тъй като не е семейна, то за Галена това било проблем.

За да спечели младия Стораро, Преси врътнала мръсна интрига – обадила се на съпруга на Галена – Галин и предала колежката си, че не е безразлична към Фикрет. Последвал грандиозен скандал, който едва не приключил с раздялата на двойката, пише „Уикенд“. По този начин Преслава успяла да спечели Фики само за себе си.

Уви, триумфът й като жена траял твърде кратко. В момента мачото е сгоден, а бъдещата булка е избрана именно от Галена. Смята се, че тя нарочно врътнала този номер на колежката си – след като Стораро няма да спи с нея, няма да е с доскоро най-добрата й приятелка.

Съпругът на певицата пък й простил мимолетната изневяра в името на детето и пак я приютил. Не след дълго Галена пак забременяла то него.

Top
>