Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОКО КИХА ПО 7 БОНА ИЗДРЪЖКА НА ЕМИЛИЯ

КОКО КИХА ПО 7 БОНА ИЗДРЪЖКА НА ЕМИЛИЯ

След 15 години любов, раздели и събирания, куп преодолени перипетии и две деца, Емилия и Коко Динев сложиха край на връзката си и по всичко личи, че решението им е окончателно. Певицата откровено заяви, че не смее да говори категорично, защото не знае какво ще се случи в следващия момент. Все още не са обсъдили въпроса дали биха направили пореден опит да заживеят заедно.

„Сега не става въпрос изобщо за изневяра. Ние сме заедно толкова дълго, че не знам дали момент Емлинякога може да се разделим напълно“, призна изпълнителката.

Тя не конкретизира какъв е бил поводът за тази раздяла. Каза само, че става въпрос за битовизми, които не били от кой знае какво значение. Просто един ден се скарали и се разделили.

„В момента не сме заедно, но сме в едни родителски и добри отношения. Гледаме си децата, грижим се за тях и сега се чувствам добре“, допълни звездата.

Според запознати причината е мимолетна изневяра на Коко Динев, както и залитането му към алкохола напоследък. Фолк певицата преценила, че за нея и децата ще е по-добре да не живеят с хазартния бос. Бизнесменът определил издръжка в размер на 7000 лева месечно, която вече изплаща, пише „Уикенд“. Доскорошната му половинка няма никакви претенции към имоти и коли.

В момента Емилия не е в драма, което според нея се дължи на факта, че с Коко наистина са минали през всичко, през което може да мине една двойка. Не се терзае от въпроси, просто е оставила нещата да се случват сами.

Top
>