Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧОВЕКЪТ ГЛАС КРАСИ АВРАМОВ ПОКОРИ БОЕН САМОЛЕТ В РУСИЯ

ЧОВЕКЪТ ГЛАС КРАСИ АВРАМОВ ПОКОРИ БОЕН САМОЛЕТ В РУСИЯ

Певецът Красимир Аврамов е единственият български изпълнител, който бе поканен за участие в празничната програма на руския град-легенда  Екатеринбург преди дни, научи Secret.bg.

 В няколкото напрегнати дни на мащабни концерти на открито, паради, зари, телевизионни предавания и срещи с жителите на града, певецът получи в знак на благодарност, екстравагантно предложение от страна на военните – да лети с боен самолет –изтребител  “Як 52”.

“Поех предизвикателството и въпреки че дни наред почти не бях спал и не бях в най-добрата си здравословна кондиция, представих достойно българския войник!”, смее се Човека глас. От руската преса научаваме, че Аврамов е представил достойно не само “българския войник”, но и българската поп-сцена – публиката в Екатеринбург останала очарована от неговите изпълнения и непринудения му начин на общуване с хората.

Организаторите от българска страна са категорични, че певецът е дал заявка за сериозен пробив на руския пазар, към който се стремят не един и двама наши изпълнители. “Краси доказа, че е голям, защото след успехите си в Америка, сега доказа, че е признат и от другата велика световна сила – Русия! При това, в самото сърце на нейната военна слава – легендарният Екатеринбург!”, гордо отбелязват от екипа на певеца.

krasi-avramov

Top
>