Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАИСТИНА ЛИ ГЛОРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ „ПАЙНЕР“?

НАИСТИНА ЛИ ГЛОРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ „ПАЙНЕР“?

глория

За пореден път се завъртя слух, че Глория е готова да се превърне в поредната звезда, която ще напусне чалга гиганта „Пайнер“. По всичко личало, че нов договор между нея и компанията няма да има.

Босът на фирмата инж. Митко Димитров напоследък нехаел за най-емблематичната си певица, макар именно благодарение на него да е градил империята си.

Ако навремето Глория не беше заменила фирма „Фолктон“ на Жоро Сръбския, където пусна първия си хит, с „Пайнер“ днес меката на чалгата щяла да бъде Долни Богров, а не Димитровград.

В бизнес тандем с Димитров певицата заработи в началото на 90-те и концертите и продажбите на албумите й допринесоха много за шеметния възход на продуцентската му къща.

КУЧЕТО НА ГЛОРИЯ СЕ ИЗТРОПА ПРЕД ИСТОРИЧЕСКИЯ

Днес, след повече от 20 години успешно сътрудничество, русенката е в обтегнати отношения с боса. Самата тя загатна за тоа, като от думите й лъхна огромна доза горчивина, отбелязва седмичник. „Все по-трудно говорим с инж. Димитров. Той иска всички да сме в една вълна, а всеки си е отделен човек със собствена преценка. Аз зная какво мога и съм го показала“, споделила изпълнителката.

Запознати твърдят, че преди година шефът на фирмата настоял примата да прави хитове еднодневнки за младежката аудитория – като тези на Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче категорично отказала да се пуска по тази плоскост.

Top
>