Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. ЗАЩО ДЖУЛИАНА СЕ ОБИДИ ОТ ДУМИТЕ НА МЕГЗ?

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. ЗАЩО ДЖУЛИАНА СЕ ОБИДИ ОТ ДУМИТЕ НА МЕГЗ?

Докато във вчерашното предаване наблюдавахме най-големия сблъсък в Къщата между Мегз и Мария, станахме неволни свидетели и на неадекватното поведение на силиконката Джулиана Гани.

Минута след като Мария нарече Мегз „психопат“, а дизайнерката й отвърна, че била „компаньонка“, то Гани се втурна да защитава чалга гърлата, с която така или иначе никога не са били близки.

„Ма тя ме обижда и мен така, защото и аз изглеждам като Мария. И аз съм с уста и аз съм с гърди… Тя обижда всички като нас, едва ли не сме проститутки“, оплака се силиконката на Антон Стефанов, който се приближи още повече към дъното и отговори, че „не трябва да обръща внимание на хора, които не съществуват“.

Интересна е защитната реакция на Джулиана Гани, към която никой не е казвал нищо. Твърденията на Мегз очевидно не са подплатени от начина на изглеждане на Мария, а от неща, с които е запозната.

Това не беше достатъчно на Мис Силикон и тя продължи да се излага като кифладжийка. „Мегз, тя поне е имала щастието да се ожени два пъти и то за стойностни и известни мъже, а ти нито веднъж“, ревна Джулиана. „Не съм срещнала любовта на живота си“, отговори й спокойно Мегз.

Интересно е как определя като „стойностни мъже“ двамата съпрузи на Мария. Припомняме, че след като им приключват отношенията и двамата я обвиняват в нещата, в които и дизайнерката.

МАРИЯ СЕ МАЧКАЛА С ДРУГИ СЛЕД РАЗДЯЛАТА С ГУЩЕРОВ

Top
>