Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЪРВАТА НИ ДАМА РАЗХОЖДАЛА КОЛИЕ ЗА 15 БОНА

ПЪРВАТА НИ ДАМА РАЗХОЖДАЛА КОЛИЕ ЗА 15 БОНА

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, отново стана повод за коментари след визитата на държавния глава в Америка за 72-рата сесия на Общото събрание на ООН. По време на задокеанския си воаяж миналата седмица Румен Радев и половинката му бяха специални гости на приема на президента Доналд Тръмп, а от президенството публикуваха снимка на двете първи семейства.

Тоалетът на Деси Радева, както и на Мелания Тръмп, бе класически, като и двете бяха заложили на малки черни рокли по тялото, малко количество грим и спуснати свободно коси. За разлика от Мелания, която бе без колие и огърлица, нашата първа дама се накипри с класическото колие на италианска ювелирна марка.

Стилният златен синджир с платинен диамант бе лесно разпознат от модните наблюдатели, които обаче коментират и цената на бижуто, която е твърде висока и непосилна за повечето дами, пише седмичник. „Класическото колие на този бранд струва 8 000 евро и държи цена, макар този модел вече да не се продава. То е от 2010 година и днес може да се купи само от специализирани сайтове“, разяснява моден разбирач.

Top
>