Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛУНА РАЗКАТА БОБИ ВАКЛИНОВ

ЛУНА РАЗКАТА БОБИ ВАКЛИНОВ

Фолк легендата Луна се оказа твърде голяма хапка за иначе напористия репортер Боби Ваклинов. Тя беше поредната му жертва, на която трябва да връчи прословутия златен скункс, видя Secret.bg.

За разлика от много политици и хора от шоу бизнеса, певицата застана с достойнство и си взе миризливото животинче. Иначе демонстриращият огромно самочувствие Ваклинов не успя да затапи дори и за секунда изпълнителката на „Бягайте, крачета“.

Той се беше подготвил с каска, за да иронизира агресивното й поведение в Къщата, но вместо да се ядоса, Луна му я оправи и постави така, както трябва. След това й предложи от скаридите, които тя редовно си хапваше. И това не успя да я вбеси. За капак Ваклинов не се беше постарал да научи актуалния й хит „Луна – президент“ и бъркаше някои от думите в текста, докато го припяваше.

Пред камерата на „Господари на ефира“ тя заяви, че изключително добър човек, но в Биг Брадър е играла игра и поведението й следвало сценарии. Тя е категорична, че е на престола от самото си раждане.

ЛУНА ХВЪРЛИ ОГРОМНА БОМБА В ЕФИР

Top
>