Вие сте тук
Начало > Издънки > НИКОЛЕТА СЕ РЕМОНТИРА, НАДУ ДЖУКИ КАТО КОКОШИ ДУПЕ

НИКОЛЕТА СЕ РЕМОНТИРА, НАДУ ДЖУКИ КАТО КОКОШИ ДУПЕ

С напредването на възрастта Николета Лозанова отново се подложи на ремонт. Плеймейтката се подложи на интервенциятаза нови устни. Тя си сложи 2-3 мл от специални хиалуронови филъри.  След поредната пластика устните на Николета претърпяха сериозна метаморфоза.

Според някои нейни последователи това не е най-доброто решение на Лозанова за външния й вид. Намират се и такива, за които тя е заприличала на фолкпевицата Мария в устата, а за други като кокоши дупе. И припомнят, че именно сексбомбата и чалга дивата имат най-много пластични операции сред популярните лица в България.

Това е n-тата интервенция, на която Николета се подложи. Преди да посегне на устните си, тя промени носа, брадичката, скулите и зъбите си. Преди намесата на хирурзите брадичката на плеймейтката бе доста по-овална, пише „България днес“.. Носът й сега е идеално прав, много по-фин и от тумбестия му връх няма и спомен. От овалната форма на лицето й също не е останало нищо. Хирурзите умело моделираха скули.

Наличието на силикон в бюста на бившата съпруга на Валери Божинов никога не е било тайна. Тя се сдоби с него веднага след като бе избрана за „Мис Плеймейт“. Няколко години по-късно Николета увеличи още кубиците и сериозно напълни деколтето.

Top
>