Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО КОЙ СЕ КРИЕ ПОД ШАПКАТА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

ЕТО КОЙ СЕ КРИЕ ПОД ШАПКАТА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

shapkata-шапката

Стна ясно кой се крие зад маската на Шапката в „Маскираният певец“. Това е футболистът Стойко Сакалиев.

Близки до Сакалиев са категорични, че веднага щом чуват маскирания зад Шапката участник, разпознават Стойко.

Бившият футболист на ЦСКА все имал планове в събота вечер и не си вдигал телефона с часове. Именно в първия ден от уикенда се излъчва предаването. Когато го питали какво има да прави, той се измъквал всеки път с различен довод. И видимо бил изнервен от постоянните въпроси.

Във визитката си Шапката даде огромен жокер на детективския панел и публиката, който само Гала успя да разкрие. В първото видео скритият зад голяма шапка участник признава, че 15 години не е слизал от педалите. И докато говори в клипа, се вижда как той кара колело.

Всеизвестен факт е, че Сакалиев вече е колоездач. Зад гърба си той има няколко участия на международни обиколки.

След края на кариерата си на футболист той се насочи към въртенето на педали.

„Татко много искаше да стана колоездач. Трябваше да избирам между футбола и велосипеда. След като приключих кариерата си, се насочих към любимия на татко спорт“, признава Сакалиев.

В досегашните си изпълнения Шапката показа, че е доста подвижен. Което е напълно нормално за бивш спортист, пише България днес. Парчетата, които избира да пее в „Маскирания певец“, са точно в стила на Сакалиев. Той изпълни две пънк песни – любимият му жанр.

Шапката показа, че има умения в пеенето. За никого не е тайна, че Сакалиев е роднина с фолкпевицата Гергана. Двамата са много близки и до днес, а бившият футболист неведнъж е демонстрирал потенциал в пеенето в риалити формати.

Шапката призна, че е огромен фен на футбола. На въпрос на панелистите дали гледа мачове и стиска палци на роден отбор, той отговори: „Обичам футбола. Фен съм на роден отбор“, каза Шапката, който живо се вълнува от любимия си ЦСКА и често коментира ситуацията в клуба.

Top
>