Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТЕЖКИ ДНИ ЗА „МАСТЪРШЕФ“ ЗАРАДИ СИЛВЕНА РОУ

ТЕЖКИ ДНИ ЗА „МАСТЪРШЕФ“ ЗАРАДИ СИЛВЕНА РОУ

mastershef-masterchef-мастършеф

Силвена Роу е причината за внезапното зацикляне на кулинарното шоу по bTV „Мастършеф“. Работата по него е спряла за неопределено време, след като кулинарката е била блокирана в Дубай.

Тъй като не може да се върне в България, за да участва в снимките на нови епизоди, екипът е бил временно разпуснат, а шоуто вече се излъчва само веднъж седмично вместо два пъти, както до сега.

Вече трета седмица феновете на „Мастършеф“ не спират да питат защо bTV разреди любимото им шоу. И не получават адекватен отговор. Единственото, което е съобщила телевизията във връзка с промяната, е, че тя се налага от извънредното положение заради пандемията от коронавирус.

Всъщност обаче това е само част от истината. Реалната причина за новата схема на излъчване е, че най-голямата звезда в журито просто няма как да присъства на снимките на шоуто. Затова те са прекратени, без да е ясно кога ще продължат.

Участниците в състезанието също са по домовете си, а хората от екипа – временно безработни. През това време Силвена Роу стои затворена в дома си под карантина, опитвайки се да поддържа имижд, като ежедневно пуска снимки в социалните мрежи на свои ястия.

Силвена е блокирана, защото националният превозвач „Емирейтс“ преустанови полетите си заради пандемията. Готвачката се е затворила в дома си, твърдейки, че не се тревожи за „Мастършеф“, тъй като в момента се излъчват записи на предаването.

В bTV обаче далеч не са толкова спокойни. Оказва се, че тези записи са крайно ограничени като количество, пише Уикенд. Според информация на изданието, заснети са по-малко от две трети от планираните епизоди и предстои още много работа, докато се стигне до финала.

Дори и да пристигне в България, Силвена е длъжна да стои под карантина поне 2 седмици. През това време няма право да излиза от дома си дори, за да си купи храна, какво остава да работи в тв студио.

Top
>