Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ РАЗДЕЛИ С ГАДЖЕТО, А СИЛИКОНЪТ В ГЪРДИТЕ Й СЕ СПУКА

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ РАЗДЕЛИ С ГАДЖЕТО, А СИЛИКОНЪТ В ГЪРДИТЕ Й СЕ СПУКА

серенай-саръкая

Трудни са последните седмици и месеци за 29-годишната турска актриса и модел Серенай Саръкая. През пролетта на тази година тя се стягаше за сватба с 47-годишния актьор Джем Йълмаз, но ето че връзката им вече в историята.

Новината беше съобщена от Йълмаз, който не пожела да изпада в подробности и не сподели никакви детайли. Въпреки че мнозина са на мнение, че Йълмаз или се е пошегувал с репортерите, или просто се е подразнил от любопитството им, е факт, че двамата със Серенай не са забелязвани заедно от доста отдавна и по-конкретно от месец март тази година, когато бяха на филмов фестивал в Атина.

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР СПИ С БИВШИЯ НА СЕРЕНАЙ

Но, както написахме по-горе, последните седмици не са особено приятни за Серенай, а едно зло никога не идва само. Последните новини около нея са звързани със здравето ѝ. Причината за това не е някоя болест или върлуващия коронавирус, а проблем със силиконовите импланти, които тя има в гърдите си.

Според турския Sabah, цитиран от Вбокс, имплантът буквално е експлодирал. Моделът категорично е отказала да бъде хоспинтализирана. Инцидентът се случил в малките часове на нощта, а след обстоен преглед, направен от лекар, посетил дома ѝ, тя все пак е склонила да отиде в лечебно заведение. Хюриет припомня, че операцията на Серенай е сравнително нова, тъй като наскоро тя е подменила имплантите си.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Herkes @headandshoulderstr ‘larını hazırladıysa başlayalım mı? #winteriscomingagain

Публикация, споделена от Serenay Sarıkaya (@serenayss) на

Top
>