Вие сте тук
Начало > Спорт > НОВАТА ЗВЕЗДА НА „ЛУДОГОРЕЦ“ МЪКНЕ ЖУРНАЛИСТКА ОТ ДОМА НА АФРОДИТА

НОВАТА ЗВЕЗДА НА „ЛУДОГОРЕЦ“ МЪКНЕ ЖУРНАЛИСТКА ОТ ДОМА НА АФРОДИТА

Пиерос Сотириу лудогорец

Новото попълнение на „Лудогорец“ Пиерос Сотириу пристигна при шампионите със звезден статус. Идването му в Разград води след себе си още един бонус освен очакваните oт „орлите” голове.

Освен нападателя в града скоро ще акостира и една доказана кипърска красавица. Това е съпругата на Сотириу – Мария Корция. 27-годишната футболна половинка е една от най-известните модни журналистки в родината си. Има и свой блог.

Сотириу и Корция са една от звездните двойки в Кипър и интересът към тях е огромен. Те често са на първите страници на местните издания. Заедно са от десетилетие. Двамата официално са семейство от 28 декември 2019 година, когато вдигат една от най-впечатляващите сватби в кипърския шоубизнес. Около година по-късно на бял свят се появява синът им. Бебокът е кръстен Софокъл, а таткото присъства на раждането му.

Малкият Софокъл и Мария в момента са в Кипър, но при първа възможност ще пристигнат в Разград при Пиерос. Корция обяви наскоро, че с детето им ще последват футболиста където и да избере да продължи кариерата си. Те ще се присъединят към него веднага щом условията позволяват пътуванията, най-вече за бебето, пише „България Днес“.

„Когато нашият син е готов да пътува, ние ще отидем там, където играе съпругът ми“, сподели красивата футболна съпруга. Такъв е нашият живот не знаем къде ще бъдем утре. Дали той е в една или друга държава, или в даден момент е в Кипър… Ние ще сме с него.“

До идването им Сотириу ще е избрал дом, в който да се настанят със семейството му.

Top
>