Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФОТО БОМБА: ЕТО Я 15-ГОДИШНАТА АНДРЕА (СНИМКА)

ФОТО БОМБА: ЕТО Я 15-ГОДИШНАТА АНДРЕА (СНИМКА)

андреа andrea

Ден след ден Андреа не спира да изненадва последователите си в Инстаграм. Било то с шокиращи истини от връзката ѝ с Кобрата или секси кадри от някое екзотично кътче.

Този път обаче фолкдивата разби всички със снимка от далечното ѝ минало, когато е била само на 15. Кадърът е от много преди да дойде времето на силикона и всички останали корекции, които са толкова популярни днес. И бихме казали, че Андреа е изглеждала просто перфектно! Още повече, че това е първият път, в който виждаме певицата с естествения ѝ кестеняв цвят.

АНДРЕА С НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА КОБРАТА

Много от почитателите ѝ изразиха искрено възхищение и дори се запитаха защо Андреа не спира да прави „подобрения“ по визията си днес при положение, че притежава толкова впечатляваща естествена красота, пише woman.bg. Преслава пък бе една от първите, които реагираха на публикацията.

Виждаме и че Андреа е поддържала страхотна форма, като на световен модел, а бюстът ѝ е доста по-скромен от това, което е днес. С две думи можем да кажем, че в момента певицата е напълно неузнаваема.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Top
>