Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕВЕЛИН КОСТОВА МИСЛИЛА, ЧЕ Я КАНЯТ КАТО УЧАСТНИК, А НЕ ЖУРИ В „ТАЛАНТИТЕ“

ЕВЕЛИН КОСТОВА МИСЛИЛА, ЧЕ Я КАНЯТ КАТО УЧАСТНИК, А НЕ ЖУРИ В „ТАЛАНТИТЕ“

евелин костова evelin kostova

Зрителите познават Евелин Костова както от театъра, така и от проекти в киното, където тя участва. Играе аниматорката Ивон в сериала „Съни бийч“, сериала по bTV, който се радва на голям успех, но дали зрителите ще доживеят да видят втория сезон, не се знае. Във филма „Завръщане“ тя влиза в ролята на Дара, а във втората му част, която тръгна по кината тази седмица, нейната героиня претърпява много промени.

Но от понеделник зрителите се наслаждават на красивата актриса в новото й амплоа – част от журито на „България търси талант“. Пред Life.dir.bg тя сподели повече за предаването и за това какво си е помислила, когато й се обадили да я поканят да участва. Шоуто има вече 7 сезона.

СВЕТОВНА ЗВЕЗДА ИЗГРЯВА В „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

„Със сигурност ще бъда безпристрастна, защото ние не познаваме никой от кандидатите, а когатo става въпрос за таланти, то работим с емоциите си. Тук идеята е кой как ще въздейства на всеки член от журито. Когато излезе едно малко детенце, аз съм обезоръжена. Те са толкoва сладки, а също и талантливи. Разбира се, това, че са дечица не е единственият им бонус, трябва имат талант. Изключително интересно ми е да бъда част от това предаване. Случиха ми се много неочаквани неща, а моментът на изненадата е най-хубавото нещо там, защото човек не знае какво може да очаква дори от себе си като реакция“, споделя Евелин.

„Много съм емоционална, ако някой се разплаче пред мен, то и аз ще се разплача, но може би при повечето жени е така. Когато професорът натисна златния бутон беше много емоционално да видиш как се вълнува самият човек. Това е специален момент. Според мен дори и част от зрителите са били с насълзени очи. Ние усещаме притеснението и вълнението на всеки един от участниците. Определено не може да се опише с думи. Ще кажа, че е страхотно изживяване“, допълва в интервюто актрисата.

„Те ме поканиха на кастинг и първоначално бях много учудена, защото си помислих, че ще ме канят аз да участвам и да показвам някакъв талант. Тогава проведохме кастинга и явно са останали доволни, за което се радвам, че ме избраха, защото в последствие се оказа, че на мен това много ми харесва. Не бях сигурна в началото, тъй като това е нещо ново, но сега много се радвам, че имах и имам възможността да преживея това приключение. Знаете, че има моменти, в които хората обичат да остават в зоната си на комфорт, но много се радвам, че се предизвиках и разбира се съм благодарна, че ми беше даден шанс“, откровеничи тя.

ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ СЪЩО В ЖУРИТО НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

„Не ми беше лесно в никакъв случай, но не мога да кажа, че ми е било и много, много трудно. Предаването се прави от големи професионалисти, които много добре знаят как да си свършат работата. Тяхната помощ и подкрепа много ме улесни в тази задача“, споделя още Костова.

Top
>