Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАК ЧОВЕК НА ГАЛЕНА ПЕЧЕЛИ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ПАК ЧОВЕК НА ГАЛЕНА ПЕЧЕЛИ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

галена-galena

Галена е напът да отбележив тора победа на човек от отбора си от общо две свои участия в „Гласът на България“ до момента. Миналата година звездата от Дмядово изведе до първото място в шоуто на бТВ народната певица Петя Панева. Сега се очертава победата да грабне дуетният партньор на Петя – Донко Марков.

Той е само на 17 години, но вече има обща песен с легендата на родната естрада Маргарита Хранова.

Тийнейджърът Донко Марков все още е ученик в музикалното училище във Варна, чиято възпитаничка е и победителката от предния сезон. Момчето изглежда скромно и с не много големи претенции, но към моента е събрало най-внушителен фен клуб сред зрителите на предаването.

ГАЛЕНА: ЩЕ СЪМ ПО-УМЕРЕНА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Донзо излезе на сцената на „Гласът“ с народна песен, макар че учи в специалност „Поп и джаз пеене“. На кастингите на тъмно той накара и четиримата треньори да обърнат столовете си, за да го поискат в своите отбори, но точно както Петя миналата година, момчето избра Галена.

То вече се радва на четири пъти повече фенове в сревнение с втория в класацията ва излъчените до момента изпълнители в музикалното състезание. Това показва, че стига да се добере до финалите, най-вероятно ще победи, тъй като победителят се избира с гласовете на зрителите.

Дали ще бъде на финал, зависи от неговата треньорка Галена. Засега тя показва силна подкрепа към Донко и се очава да го пусне напред в шоуто, като се има предвид, че е народен певец, отбелязва Уикенд. Известно е, че чалга звездата на „Пайнер“ много държи да се знае, че обича родния фолклор. Освен това на фона на патриотичните настроения, които в последните години демонстрира бТВ като медия, най-логично е музикалното шоу отново да бъде спечелено от народен певец. Това ще бъде чудесно допълнение към формати като „Фермата“ и „Вкусът на България“.

Top
>