Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ ИГНАТОВА И НОЙЗИ СЕ НАГРАБИХА ПУБЛИЧНО

МАРИЯ ИГНАТОВА И НОЙЗИ СЕ НАГРАБИХА ПУБЛИЧНО

мария игнатова нойзи maria ignatova noizi

По-влюбени от всякога са Ивайло Цветков – Нойзи и Мария Игнатова. Двамата не престанаха да се държат за ръцете, да се прегръщат и целуват по време на представянето на книгата на Нойзи „Диалози“ в сряда вечерта.

По-късно знаменитият журналист обяви, че именно Мария му е дала идеята да събере най-добрите си диалози с известни личности в книга и го е подкрепяла през цялото време на правенето й.

КОИ СА КУМОВЕТЕ НА МАРИЯ ИГНАТОВА И НОЙЗИ

Изненадата на вечерта бе Мис България 2001 Ивайла Бакалова, която също се появи на премиерата и показа, че изглежда перфектно 20 дни след раждането на втората си дъщеричка Вяра. Красавицата бе от специалните гости на журналиста, който я посрещна заедно с мъжа й Веселин Денков-Брадата на входа и със своята съпруга – неотразимата Мария Игнатова, пише България днес.

Марчето от „Господари на ефира“ прикова вниманието на присъстващите в бял панталон и сако, а мъжът й бе избрал отново черния цвят. „Като деня и нощта сте“, пошегуваха се колегите на Нойзи от БНТ. Освен тях се изсипа почти целият политически и културен елит на столицата.

Top
>