Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИНА КУЗМАНОВА СЕ ОМЪЖИ В 15 КГ РОКЛЯ

КАЛИНА КУЗМАНОВА СЕ ОМЪЖИ В 15 КГ РОКЛЯ

калина кузманова kalina kuzmanova

вездата от „София ден и нощ“ Калина Кузманова се ожени. Красавицата каза „да“ на избраника си в 15-килограмова рокля пред над 200 гости. Сватбата се състоя в столицата, а красавицата бе избрала церемонията да е на открито.

Калина избирала роклята за сватбата доста време. Купили я от Турция. „Винаги съм си мечтала да се оженя в такава рокля и да се видя в бяло като принцеса“, с усмивка сподели тя. „Цял ден обикаляхме с Косьо различни магазини в Истанбул, пробвах толкова много рокли. В края на деня още не бях купила, когато видях една жена с малко момиченце да проси. И тогава си зададох въпроса: „Добре де, как може хората да няма какво да ядат, а аз цял ден не мога да си избера рокля“. И се върнах и взех тази. Признавам си, тежи повече от 15 кг, но успях да издържа цялата церемония и да сбъдна мечтата си“, сподели Кузманова. Преоблякла се чак в края на вечерта, на която всички гости много се забавлявали, пише „Телеграф“.

КАЛИНА КУЗМАНОВА КАЗА „ДА“ ПРЕД АЙФЕЛОВАТА КУЛА

Красавицата се врече във вечна любов пред избраника си Косьо. Разказа, че двамата се познават от повече от 15 години. Били близки приятели в обща компания. После животът ги разделил и всеки срещнал друга половинка. „Съдбата си знае работата, заедно сме от близо две години, аз имам син от друг и Косьо също, така е трябвало да стане“, добави още Калина. Предложението дошло напълно неочаквано миналата година – по най-романтичния начин в Париж.

Top
>