Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РЕНИ БРОИ 40 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА ИМОТ НА СЕЛО

РЕНИ БРОИ 40 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА ИМОТ НА СЕЛО

рени-reni

Фолк певицата Рени е закупила земя на стойност 40 000 евро, в близост до столицата. Теренът се намира в китното селце Крушовица. Сега представлява празен двор, където изпълнителката ще реализира една от големите си мечти – красива къща в планината.

Плевенчанката, прославила ни и в съседна Сърбия, е закупила част от обявените за продажба 614 кв.м. в регулация. Прокаран е ток и централен водопровод има противополжарен кран и виза за проектиране. Единственият недостатък била леката денивилация, която обаче не я притеснила.

По всяка вероятност строежът на Рени ще се забави, тъй като изисква солидна инвестиция. Според някои от местните е възможно да използва терена и за проект с цел печалба, но мнозина го намират за малко вероятно, пише „Галерия“.

СИНОВЕТЕ НА РЕНИ НЕ СИ ГОВОРЯТ

Любопитна подробност е, че през последните години територията стана една от предпочитаните за звездите, с домове наоколо могт да се похвалят десетки, като сред тях са обичаният готвач Ути Бъчваров, Ани Хоанг и половинката й режисьорът Люси Иларионов, Мис България Ромина Тасевска и също наградените с приз за най-красиви българки – Марина Войкова и Тамара Георгиева.

Най-близко до Рени ще бъде водещата на „Съдебен спор“ – Рониа, която живее край село Нови Хан. С всички останали вероятно често ще се засича, предвид оживените екопътеки и манастири в околията.

Top
>