Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ХАЗАЛ КАЯ НА СИСТЕМИ В ПАРИЖКА БОЛНИЦА

ХАЗАЛ КАЯ НА СИСТЕМИ В ПАРИЖКА БОЛНИЦА

хазал кая hazal kaya

Хазал Кая ще пази лоши спомени от тазгодишното си посещение в Париж. Актрисата отиде във френската столица, за да гледа на живо закриването на Олимпийските игри, а ден по-късно стана жертва на коварно насекомо.

„Ужили ме пчела в предградието Версай, в резултат на което лявата ми ръка увеличи обема си три пъти. Оказа се, че съм силно алергична към такъв вид отрова, и се наложи да полежа в болница. Правиха ми вливания“, разказа тв звездата.

И допълни, че в токсикологията е прекарала 24 часа и в този период не е запалила нито една цигара – голямо постижение за заклета пушачка като нея.

ХАЗАЛ КАЯ ПОСЕГНА КЪМ АЛКОХОЛА

Френските доктори се погрижили добре за екранната Фериа от „Огледален свят“, а на изпроводяк я посъветвали да мине на безбелтъчна диета. Тя решила да се съобрази с препоръката им и вече е изключила месата, яйцата и млечните продукти от менюто си.

В следващите седмици Хазал ще се храни предимно с картофи и ориз, за да може кръвта й да се изчисти напълно от пчелната отрова.

Кая заминала за Париж с колежките си Йозге Йозпиринчджи и Пелин Акъл. Съпругът й Али Атай и двете им деца са останали в Турция.

Top
>