Вие сте тук
Начало > Шоу > НИКИ КЪНЧЕВ СЕ ПРЕБОРИ ЗА „СТАНИ БОГАТ“

НИКИ КЪНЧЕВ СЕ ПРЕБОРИ ЗА „СТАНИ БОГАТ“

ники кънчев niki kunchev

Въпреки спекулациите, че Би Ти Ви може да го смени заради масов хейт и да го пренасочи към новото си шоу „Коя е тази песен?”, Ники Кънчев остава водещ на шоуто „Стани богат”. Звездата се е преборил за любимото си предаване, чието лице е още от старта му у нас преди 23 години. Новите епизоди вече се снимат и съвсем скоро ще са на екран, дочу „Уикенд”.

„Стани богат” се завръща в ефир от 2 септември. В Би Ти Ви са доволни от резултатите на куиз шоуто, затова го запазват за излъчване всеки делничен ден и с досегашния си водещ. Конкуренцията на завърналото се преди година предаване на Нова тв „Сделка или не” не е повлияла на рейтинга на „Стани богат”. Затова пък много зрители бяха и продължават да са меко казано недоволни от Кънчев, който се завърна в шоуто, след като актьорът Михаил Билалов го напусна. В Би Ти Ви направиха опит да намерят друг за мястото. В специални благотворителни епизоди бяха изпробвани проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, писателят Иво Иванов и дори водещата на „Бригада Нова дом” Мария Силвестър. Но нито един от тях не е бил одобрен, научи „Уикенд”. В крайна сметка решили да звъннат на Кънчев с предложение да седне отново в добре познатия си стол, който беше отстъпил на Билалов през 2020-а. за 3 години.

BTV СЕ ПОХВАЛИ С НИКИ КЪНЧЕВ КАТО ЛИЦЕ

Цяла година върху водещия валя хейт от всички възможни посоки. Негативните коментари в социалните мрежи не спират дори и през лятото, когато се излъчват повторения на стари епизоди. „С поведението си Кънчев така ме настрои срещу себе си, че вече и физиономията му не мога да гледам!”; „Превръща предаването на седянка”; „Билалов е класи над този пуяк”; „Кънчев все така се перчи със самонадеяност, кокетничене и фалшиво самочувствие, които не отиват на играта, а дразнят и отблъскват”; „Този водещ е тотал щета! Предишният имаше поведение и отношение към участващите!”, пишат хората.

Започнаха спекулации, че в „Стани богат” ще има нов водещ, а Ники ще бъде прехвърлен към стартиращото музикално коуз шоу „Коя е тази песен?”. За него се изискват изключителни познания в областта на музиката, а Ники е един от най-добре запознатите с това в родния ефир. Той е истинска музикална енциклопедия. От Би Ти Ви обаче са категорични, че такъв ход дори не е обмислян. Кънчев си остава в „Стани богат”, а музикалната викторина ще има друго лице.

Top
>