Вие сте тук
Начало > Шоу > САНО И ДИЛЯНА ПОПОВА ПОДЛОЖЕНИ НА АДСКИ МЪКИ НА ФИЛИПИНИТЕ

САНО И ДИЛЯНА ПОПОВА ПОДЛОЖЕНИ НА АДСКИ МЪКИ НА ФИЛИПИНИТЕ

островът на 100-те гривни

Оказва се Александър Сано и Диляна Попова сериозно се измъчили във Филипините. Актьорът и екипа му са преминавали средно по 150 км на ден между островите с лодка и се чувствал като тенджера под налягане. Отделно го мъчела и голямата влага, която е била над 86-87 процента и често започвало да вали.

„За два месеца във Филипините не видях дори един самолет в небето. Толкова бяхме забити, за да имат смисъл подобен род предавания, и там единственото нещо, което се движеше, бяха няколко моторчета в селото, в което бяхме и лодките“, разказа в „Преди обед“ той.

АЛЕКСАНДЪР САНО НАЙ-НАКРАЯ ГУШНА ВНУЧЕТО

„Ние с Диляна и още 6-7 души в екипа го отнесохме най-много, и с Диляна преживяхме биологичен рестарт. Никакво разпускане, 54 снимачни дни без нито един ден почивка в свръхекстремни условия. Аз отслабнах с 4 килограма в първите четири дни, а режисьорът свали за целия период 8 килограма, но това се дължи на климата и чистия въздух“, оплака се още звездата.

Алекс призна, че поне мъките на екзотичната дестинация му помогнали още повече да заобича нашия климат и родната си държава, пише „България днес“.

„Така че да сме родени ние тук със седем планини и една от най-вълшебните природи, никога не бих заменил българската природа за природата във Филипините, за нищо на света!“, твърди той.

САНО И ДИЛЯНА СЕ РАЗХВЪРЛЯХА НА ФИЛИПИНИТЕ

Единственото хубаво нещо, което се случило на Алекс било раждането на внучето му.

„Моят син ми прати есемес с кратък текст на радостната новина, че вече съм дядо на внучка и в следващия момент цялата лодка замлъкна. Операторът Любо ми каза, че не може да си представя как съм изглеждал. Ние сме по 17-18 човека, повечето филипинци, на лодката и аз съм бил най-усмихнатия човек през тези 30 минути път дотам, където отивахме и съм заразил с моята усмивка всички на лодката“, разказа той.

Top
>