Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СОФИ МАРИНОВА ЛАПВА НАД 200 БОНА ЗА МЕСЕЦ

СОФИ МАРИНОВА ЛАПВА НАД 200 БОНА ЗА МЕСЕЦ

софи маринова sofi marinova

Софи Маринова обяви програмата за предстоящите си участия, от която става ясно, че през септември ще има цели 18 ангажимента, като списъкът продължава да нъбъбва и със сигурност ще има и някое частно парти. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, но не са малко и датите, за които е планирала по два.

Първото й излизане на сцената е било в Кранево, а последното ще е във Велинград. В момента хонорът на ромката е твърдо 12 000 лева. Изчисленията на „Уикенд“ показват, че от участията си този месец тя ще загобатее с поне 216 000 лева, а най-вероятно ще са повече.

СОФИ МАРИНОВА ПОЧНА ФИТНЕС НА 48

Любопитно е дали изобщо декларира нещо пред НАП – публична тайна е, че ромската перла не обича да си плаща данъците и взима солидните суми на ръка. Обикновено пред хазната се обявяват едва 10% от реалните хонорари, разкриват собственици на заведения, които й плащат в брой почти цялата сума без документ.

„Много пара ще има и много път за един месец. Ще направи толкова пари, колкото аз за цял живот няма да мога, но Господ ви е дал талант и никой не може да ви го вземе“, пише фен на Маринова, който веднага пресметна с колко ще се облажи ромската перла.

Тя има да храни огромна рода и спонсорира над 20 братовчеди, лели, чичовци и племенници.

Top
>