Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР В ТАЙНА АФЕРА С ЕНГИН АКЮРЕК

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР В ТАЙНА АФЕРА С ЕНГИН АКЮРЕК

демет йоздемир demet yozdemir

Наскоро суперзвездата Демет Йоздемир призна винтервю, че би искала да участва в нов телевизионен сериал. Последният път, когато известната актриса се появи на екрана, беше в главната роля в сериала „Казвам се Фара“. След завършването на поредицата, тя се отдаде на дълга почивка и сега е започнала да обмисля новите предложения.

„Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя.

Актрисата и модел сподели, че новите проекти вече са на път. Първият е фестивален филм, но не издаде подробности за него. Проектът й е успешния продуцент и режисьор Ферит Карахан е дигитална лента, чиито снимки ще се проведат през ноември и в него движещата сила ще е любовта.

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР СЕ НАЛИВА С УЗО НА ПЛАЖА

Новият филм на Карахан се казва „Сватбата на джиновете“. Демет Йоздемир, която дойде с екипа на репетицията на четенето на сценария, се срещна ис. колегата си Илхан Шен. Новият филм се очаква с голям интерес. Това е завладяващ проект, който поставя под въпрос връзката на човека със съдбата му чрез история за разпадане на семейство, обхващащо три поколения. Главните роли са поверени на двамата актьори – ярки звезди.

Филми, чиито снимки ще започнат в ерзинджан след месец, зели да впечатли киноманите със силен актьорски състав. Изпълненията на Демет и Илхан със сигурност ще пленят публиката, вдъхвайки живот на тази дълбока история. Лентата е продуцирана от международен екип от Турция, Румъния и Сърбия.

Демет освен с работохилзма си, е известна и с бурния живот. Миналата година тя направо шокира феновете си, след като се разведе само след осем месеца брак с известния изпълнител Огузан Коч. Въпреки медийните спекулации за изневери, домашно насилие и какво ли не, двамата се разделиха като приятели, а самата Демет обяви, че е много ядосана на такива неверни твърдения. Сега обаче почитателите й я подозират във връзка с любимеца на мнозина Енгин Акюрек.

Top
>