Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМРАХ СЕ УРЕДИ С „МАЙБАХ“ ЗА 400 БОНА

ЕМРАХ СЕ УРЕДИ С „МАЙБАХ“ ЗА 400 БОНА

емрах emrah

„Майбах“ за 400 бона си купи малкият син на Тони Стораро – Емрах. Певецът сам се похвали за новата си придобивка, като качи снимки на тузарското возило, което струва 428 минимални работни заплати.

Джипът разполага с всякакви екстри й е възможно най-оборудваният на автомобилния пазар. За първи път пък Емрах избира да вземе джип, а не спортна кола, на които е огромен фен.

„Новата играчка“, пък пише под снимката на возилото Стораро-младши, докато я показва отвътре и отвън на феновете си в социалната мрежа.

ЕМРАХ ЯДОСА ТОНИ СТОРАРО С НОВОТО СИ ГАДЖЕ

Емрах от години е фен на скъпите и бързи коли. Голяма част от тях са подаръци от татко му Тони Стораро. Но този път малкият наследник на Човека глас не се обясни в любов на родителя си за майбаха, което навява на мисълта, че идеята и реализацията за закупуването са изцяло негови.

Емрах притежава чисто ново БМВ, което получи за 20-ия си рожден ден, а цената на колата е около 250 хил. лв. Освен това малкият Стораро, който неведнъж е фучал с бясна скорост по околовръстното, шофира и „Ламборгини“, чиято стойност не е по-малка от тази на споменатите вече БМВ и „Мерцедес“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Emrah Fikret (@emrastr)

Top
>