Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА НА ВОЙНА С БИВШАТА ЖЕНА НА МЪЖА СИ ПАВЕЛ

ПРЕСЛАВА НА ВОЙНА С БИВШАТА ЖЕНА НА МЪЖА СИ ПАВЕЛ

преслава

На фолк звездата Преслава хич не ѝ е лесно, въпреки че не го показва. Добричлийката от около година и половина има сериозни проблеми с бившата жена на половинката си Павел Лазаров, която уж се беше кротнала, но отново е изпаднала в криза и преследва певицата.

Емилия Лазорва е известна с това, че преди години наби Русата Златка, която въртеше любов с мъжа ѝ Павел. Преди дни брюнетка честити рождения ден на Паола – щерката на Преслава и Павел, но покрай честитката лъсна и презрението ѝ към най-актуалната ни фолк дива, видя репортер на „Уикенд“.

ПРЕСЛАВА ПРИЗНА ЗА СТРАШНА СЛУЧКА

„Пете пожелавам ти скоро да бъдеш от голямата ни фамилия Лазарови. Достойно – като законна съпруга и майка, като единствена майка на сина на законна съпруга на г-н Павел Лазаров. Пете от Добрич, понеже ти си ми приятелка от близкото ми обкръжение… Пожелавам ти скоро да си една от целия отбор Лазарови“. – написа в социалните мрежи тунингованата Емилия. Пожеланието на бившата съпруга на Павел е публикувано с доста правописни и пунктуационни грешки и граматически поправки, защото текстът беше нечетим. Бойната мадама не спря дотук и продължи с провокациите.

„Дълги години крих кой е бащата на сина ми. Но да, аз ъм короната на всички. Емилия Лазарова законна съпруга на Павел Лазаров“. – допълва бившата половинка на мъжа на фолк певицата. Емилия или иска да покаже, че все още е законна съпруга на Павел и не му е дала развод, или натърти, че Преслава няма брак и не може да се похвали, че е задомена с мургавия бизнесмен от Враца.

Преди няколко години Емилия дори присъстваше на рождения ден на малката Паола, но тази година не е била поканена. Павел бил бесен на писанията на бившата си жена и я заплашил да спре да излага себе си, него и Преслава. Уви, твърдоглавата блондинка му отвърнала, че ще прави каквото реши.

Емилия е първа дружка на Светлана Гущерова. Лазарова от години се занимава с продажба на дрехи менте. Тя търгува с фалшификати на потници „Шанел“ за по 50 лв. Гущерова рекламира и носи на аванта. Според слухове бащата на Емилия върти бизнес с женска плът в района на Сандански и Петрич. Преди година бившата съпруга на Павел се похвали как малолетното им дете шофира лъскав „Мерцедес“ по главен път в Сандански, пише още в. „Уикенд“.

Top
>