Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЖАН ЯМАН ОТСЛУЖИЛ ВОЙНИКЛЪКА ЗА 21 ДНИ

ДЖАН ЯМАН ОТСЛУЖИЛ ВОЙНИКЛЪКА ЗА 21 ДНИ

djan yaman джан яман

Джан Яман е карал само 21 дни казарма, призна самият той в интервю за италианска телевизия. Актьорът от „Свободен дух“ се възползвал от привилегията, която дава за актьори, певци ис портисти турският Закон за военната служба – да преминават обучение по стрелба с автомат по съкратена процедура.

Заради 3-те си седмици в армията Яман бил принуден да се раздели с дългата си коса и брада – негова запазена марка по онова време. Понастоящем той пак вее дълга грива покрай участието си в италианския сериал „Сандокан“.

Когато през 2022-а Русия нападна Украйна, Джан се присмя на агресорите. Турският левент обяви, че пълчищата на Путин са абсолютно непригодни да участват в бойни действия и дори ги оприличи на карикатури.

ЕТО КОЯ Е НОВАТА ЛЮБОВ НА ДЖАН ЯМАН

„Какво са правили тези в казармата?! Научили ли са нещо там, или просто са си живели безгрижно на държавна издръжка? Сега са им бутнали по една пушка в ръцете и са ги пратили дрипави на фронта, а те са, горките, са като в небрано лозе. Никого не могат да победят, ако натовска армия се изправи срещу тях, ще развеят бяло знаме на мига“, написа мачото в интернет по онова време.

Към публикацията закачи и свояс нимка, за която е позирал с камуфлажна униформа.

Top
>