Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ХИТЪТ „ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА“ С ПРЕМИЕРА У НАС

ХИТЪТ „ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА“ С ПРЕМИЕРА У НАС

Турският сериал спечелил любовта на милиони зрители по цял свят – „Имало едно време в Чукурова“, направи совтя телевизионна премиера и в България само преди дни. Всяка делнична вечер публиката ще може да проследи историята на една изпепеляваща любов между двама души, принудени да крият чувствата си, за да бъдат заедно.

Действието на сериала се развива през 70-те години на миналия век до наши дни. Младата Зюлейха работи усърдно в шивашкото ателие, за да издържа хазарно завсимия си брат. Въпреки трудностите намира утеха в любовта си – автомеханика Йьлмаз. Двамата мечтаят да се оженят и да заживеят щастливо, но всичко се променя, когато Йьлмъз убива мъж, за да защити половинката си от изнасилване. Младите влюбени решават да избягат от Истанбул и да се скирят от хората и правосъдието. Съдбата ги отвежда в Адана, където попадат в местността Чукорова сред обширните земи на влиятелния земевладелец Демир Яман и неговата господства майка Хункяр. С цел да скрият престъпелението младите влюбени казват на всички, че са брат и сестра, но въпросът е ще успеят ли да запазят от всиччки в тайна миналото си?

Поредицата е римейки на американската поредица „Райски дни“ и се разпрстранява в 70 държави по целия свят. В главните роли влизат Хилял Алтънбилек, Уур Гюнеш и Вахиде Перчин, пише в „Галерия“.

Top
>