Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЖИХАНГИР ДЖЕЙХАН СТАВА БОКСЬОР В ИСТАНБУЛ

ДЖИХАНГИР ДЖЕЙХАН СТАВА БОКСЬОР В ИСТАНБУЛ

джихангир джейхан djihangir djeihan

Звездата от сериала „Чукур“ Джихангир Джейхан става уличен боксьор. Това се случва във филма „Равносметка“, който има за цел да хвърли светлина върху изоставените предградия. Проектът е с участието и над руги успешни имена като Мазлум Чимен, Ерол Бабаоглу, Сабахатин Якут, Бурак Шафак, Танчу Билир, Улви Кахяоглу и Мели Бендели и вече се завъртя на екрана.

Той има удивителна история и твежда в тъмните улици на Истанбул, смесвайки елементи от криминале и драма. Филмът е режисиран от Сюлейман Мерт Йоздемир.

Проектът „Равносметка“, написан от Сарп Калфаоглу, представя една и съща история на зрителите от три различни гледни точки. Това всъщност е история за оцеляване и борба, в която ДЖихангир Джейхан играе аматьорски уличен боксьор.

Отваряйки вратата към един мръсен свят, филмът е от амбициозните продукции на сезона с впечатляваща образност и интригуващ сюжет, пише „Галерия“.

Историята е следната: Уличният боксьор Ферит Камачи се качва на ринга, за да спази искреното обещание към майка си, починала по време на раждане. Той нокаутира професионалния си опонент, подкрепян от мафията, в мач, в който се очаква да загуби. Ситуацията става още по-сложна, когато убийството на брата на Ферит, Али, е извършено същата нощ и то става част от конфликта.

Различни неясни групи залагат на поражението на Ферит. И докато той мечтае за ново бъдеще с жената, която обича, сега ще трябва да отмъсти за смъртта на брат си и да избяга от нелегалните групи.

Top
>