Вие сте тук
Начало > Шоу > ЮЛИАН ВЕРГОВ ВЛИЗА В „ПОД ПРИКРИТИЕ“, СНИМКИТЕ ЗАПОЧНАХА

ЮЛИАН ВЕРГОВ ВЛИЗА В „ПОД ПРИКРИТИЕ“, СНИМКИТЕ ЗАПОЧНАХА

юлиан вергов vergov

„Зает съм много, снимаме новия сезон на сериала „Под прикритие 6“. Това каза ексклузивно за „България Днес“ създателят на криминалната поредица, режисьорът Димитър Митовски, който е възпитаник на големия български аниматор Доньо Донев в класа му в НАТФИЗ в специалност „Филмова и анимационна режисура“.

Шестият сезон на един от най-емблематичните родни сериали ще се завърне отново в ефира на Българската национална телевизия, потвърди и генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. По негови думи поредицата е особена гордост за телевизията, защото е любима на зрителите от всички поколения, които с нетърпение очакват продължението й. БНТ е сключила и сделка с HBO и новият сезон ще бъде излъчван и в стримийнг платформата HBO Max.

В новия сезон на екран зрителите отново ще се наслаждават на великолепната игра на Михаил Билалов, който се превъплъщава в безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров-Джаро. Любимецът на всички Росен Гацов-Куката, в чийто образ влиза Мариан Вълев, също ръси мафиотски лафове от екран.

Сред големите изненади в новия сезон на криминалния сериал, който определено постави нови стандарти във филмовото производство у нас, е участието на звездата Юлиан Вергов, който за пръв път влиза в „Под прикритие“.

Шестият сезон ще се снима на различни географски ширини. Обичайната снимачна площадка София, околностите й и големите черноморски курорти ще бъдат разнообразявани и с германския град Франкфурт, както и бреговете на Малтийския архипелаг в Средиземно море, издават от екипа.

СТАНА ЯСНО ДАЛИ ВЛАДО ПЕНЕВ ВЛИЗА В „ПОД ПРИКРИТИЕ“

Сюжетната линия в новия сезон се развива преди и след събитията в оригиналната поредица. „Зрителите ще видят старите герои, но и нови такива. Надяваме се да създадем за пореден път увлекателна и динамична история, която създава напрежение на екрана, но и приковава към сериала с интерес“, не крие Митовски и продължава въодушевен: „Работим активно, по-хубава новина от тази за мен няма, надяваме се сериалът да е окончателно готов в края на следващата година“.

Режисьор на поредицата е Виктор Божинов, който казва: „По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезона и съм изключително благодарен, че получих покана за този шести сезон. Това може би е единственият проект, към който бих се върнал, защото изпитвам страхотен сантимент към него и му дължа голяма част от успешната си кариера“.

„Стандартът от 12 серии ще бъде спазен отново“, обеща още Митовски и побърза да затвори, защото е на снимки. Нека бърза, зрителите също тръпнат да гледат новите серии на „Под прикритие“.

Top
>