Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕЛЯСА ОТ „ОСТРОВЪТ НА 100-ТЕ ГРИВНИ“ СЕ ОПЛАКА ОТ ПРОБЛЕМНА ЕРЕКЦИЯ

ЕЛЯСА ОТ „ОСТРОВЪТ НА 100-ТЕ ГРИВНИ“ СЕ ОПЛАКА ОТ ПРОБЛЕМНА ЕРЕКЦИЯ

еляса

Известният инфлуенсър Еляса, който доби популярност с участието си в риалити шоуто „Островът на 100-те гривни“, направи шокиращи разкрития в подкаста „Не съм такъв човек“.

В откровен разговор с водещия Красимир Красимиров, той сподели защо е напуснал шоуто и какво тежко заболяване е отключил по време на участието си. Еляса призна, че съжалява за това, че не е успял да осъществи мечтата си и да стигне до финала.

В подкаста Еляса разказва за трудностите на живота на острова и реалните опасности, с които са се сблъсквали участниците. Той разкри, че около лагера им е имало множество отровни змии, а влизането във водата било разрешено само след като водолаз проверявал за отровни риби и медузи, които биха могли да застрашат живота им.

Сред темите, които предизвикаха най-голям интерес, бе дискусията за напрежението при мъжете по време на риалитито. Еляса скандализира слушателите с признанието си, че по време на престоя на острова е имал сериозни проблеми с интимното си здраве. „В началото си мислех, че проблемът е при мен, но след шоуто разбрах, че и другите мъже са имали същия проблем“, сподели инфлуенсърът.

Еляса категорично изрази съмнение относно искреността на любовната връзка между съквартирантите Берке и Биляна, която предизвика интереса на зрителите. Според него, романтиката между двамата може би е била пресилена с определена цел, а не истинско чувство.

В разговора Еляса споделя и за първите си стъпки като инфлуенсър, обсъждайки дали тази професия носи реални приходи и как се е справил с нарастващата популярност. Той също така загатва за гаджето си, но остава дискретен относно личния си живот, като обяснява защо предпочита да пази приятелката си далеч от публичността.

Този откровен разговор разкрива нови и неочаквани страни от живота на Еляса и предизвиква интерес към неговата кариера и личен път.

Top
>