Вие сте тук
Начало > Спорт > АНГЛИЙСКИ ОТБОР ПРЕПЪЛВА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СТАДИОН

АНГЛИЙСКИ ОТБОР ПРЕПЪЛВА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СТАДИОН

Мачът от груповата фаза на Шампионска лига между българския Лудогорец и английския Арсенал ще се проведе пред пълни трибуни на националния стадион „Васил Левски“. Срещата е на 1 ноември и българските фенове на Арсенал почти са изкупили всички билети.

Повечето желаещи да гледат срещата, ще посетят стадиона не заради българския шампион, а заради артилеристите.

Фенклубът на „Арсенал“ в България се готви сериозно за първото гостуване на „артилеристите“ в България. Преди мача с „Лудогорец“ от Шампионската лига ще има шествие до стадион „Васил Левски“, което ще тръгне от храм-паметника „Свети Александър Невски“, като началото е в 18,30 часа.

Явно феновете на един от най-големите клубове в Англия не само, че искат да видят любимците си, а са готови и да се насладят на повторение от срещата между двата отбора в Англия, където лудогрци паднаха с 0-6.

Вероятно е от Лудогорец да са избрали срещата да се проведе на националния стадион, не само защото „Лудогорец Арена“ няма лиценз и капацитет за ШЛ, а и защото има нашествие на патки.

Припомняме, че в срещата от 11-я кръг между отборите на Лудогорец и Локомотив ГО, вратарят на гостите се изправи с невиждан досега проблем в първата ни професионална лига. Стражът се нае с не леката задача да гони патка от терена. Бразилиският отбор на шефа на КРИБ е 3-ти в група А на ШЛ.

One thought on “АНГЛИЙСКИ ОТБОР ПРЕПЪЛВА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СТАДИОН

  1. Тая Кики ги съсипа. Явно е фенка на цецка и плаче още за ония финал

Comments are closed.

Top
>