Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ПОЛИ ПАСКОВА ИЗБРА СИЛНИ ЕНЕРГИЙНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА НОВИТЕ СИ КЛИПОВЕ

ПОЛИ ПАСКОВА ИЗБРА СИЛНИ ЕНЕРГИЙНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА НОВИТЕ СИ КЛИПОВЕ

Фолклорната звезда Поли Паскова засне клиповете на седем от песните към новия й 14-ти албум „Молитва за България“, като избра за терен на снимките едни от най-посещаваните места във Варненксия регион. Сред тях е силният енергиен център в местността „Побитите камъни“, където Поли засне една от най-въздействащите песни в албума – „Недей забравя“, както и комплекс „Калимански хан“.
Танцов състав „Шарената гайда“ танцува в ритъма на народната музика пред камерите. Дизайнерката Светла Димитрова е автор на тоалетите на певицата за клиповете. Предстои да бъдат заснети още 4 видеа, които ще бъдат част от новия ДВД-албум на Поли Паскова.
Певицата не спира и активната си концертна дейност, а през 2017-а година е поканена да бъде звезда в едно от най-големите събития за България, което все още се пази в тайна, съобщава ВИП Комюникейшън.
Една от любимите фолклорни звезди на България ще гостува в пилотното издание на новото тв предаване за народна музика, което стартира по БТВ.
14-ият пореден албум на Поли Паскова – “Молитва за България”, включва 16 песни. Спазен е принципът в нейния успешен сценичен път – нови авторски песни на фолклорна основа, автентичен фолклор с нови аранжименти и нещо различно и изненадващо.
“Молитва за България” бе наречен грандиозният концерт-спектакъл на Поли Паскова в зала Арена Армеец, който тя изнесе в деня на пролетното равноденствие и който привлече в залата излекувани с гласа на фолклорната звезда от цялата страна. За това Поли Паскова бе удостоена с приза “Събитие на годината”, както и с почетната награда на сдружение ВЕЛИКА БОЛГАРИА за опазване на културно наследство – ВЕЛИКА БЪЛГАРКА.

Top
>