Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > A.M.SNIPER ПРОМОТИРА „HYPE“

A.M.SNIPER ПРОМОТИРА „HYPE“

Anthony Melas aka A.M.SNiPER е роден в Лондон. Израснал между родния си град и Кипър A.M.SNiPER набира особена популярност с парчето си BUS PASS с участието на Wiley през 2014 последвано от парчетата Nowhere feat. Zahra Palmer и супер успешният mix tape SNiPERSKiLS в колаборация с DJ Jaguar Skills. Отличен с 3 номинации на годишните музикални награди на MAD TV през 2015 лошото момче си тръгна с цели 2 награди.

“Hype” се появява точно в началото на лятото, с което A.M.SNiPER дава сериозна заявка за 2016 и предстоящият му дебютен албум. След няколко много успешни продукта с Wiley, DJ Jaguar Skills и други, за парчето “HYPE” А.М. прави колаборация с царя на подземния Хип-хоп, рапърът от Ню Орлиънс – Curren$y, дългогодишен приятел и сътрудник на Wiz Khalifa.

Видеото прави едно носталгично завръщане към близкото минало, а звученето вкарва една тропическа нотка, която идва точно навреме за да ни напомни за невероятното звучене на Bob Malrey и то в навечерието на 25 годишнината от загубата на този голям човек.

 

Top
>