Вие сте тук
Начало > Спорт > АДРЕНАЛИН, СУПЕР КОЛИ И НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ДО ГРЪЦКАТА ЯНИЦА

АДРЕНАЛИН, СУПЕР КОЛИ И НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ДО ГРЪЦКАТА ЯНИЦА

Premium Rally Sofia – St. Vlas ще даде старт на сезон 2019 с едно невероятно пътуване, което ще ви изпълни с удоволствие и спомени от живописния град Янина. Supercars Meeting 2019 ще бъде организирано в колаборация със SpeedSector и ще се проведе между 10 и 12 май 2019.

Програмата в петък включва настаняване в луксозния 5-звезден хотел Hotel Du Lac Congress Center & Spa и свободно време за разглеждане на романтичния град, разположен на брега на Янинското езеро.

В събота над 40 супер автомобила, сред които Nissan GT-R Black Edition, BMW M3 F80, Mitsubishi Evolution, Ferrari 458, Lamborghini Gallardo, ще озвучават един от най-вълнуващите пътища до Папинго, минаващ през Пиндос планина.

По време на шофирането, ще бъдете възнаградени с гледка към планински пейзаж, покрит с безкрайни гори. Привечер, всички участващи автомобили ще бъдат събрани на главния площад в центъра на града, като предоставят на всички фенове, възможност да се насладят на красотата и мощността им и да направят снимки.

В неделя, ще бъде организирано пътуване около езерото Памвотис и обяд в ресторант Ftontzou Politia. И всичко това е малка част от приключението, което предстои по време на Supercars Meeting.

Ако имате желание да изпитате всички тези незабравими емоции, моля попълнете формата за участие на този линк: https://premiumrally.com/event/road-trip/ или изпратете три имена, автомобил за участие и минимум две снимки на автомобила на info@premiumrally.com

Top