Вие сте тук
Начало > Любопитно > АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ЗНАЧИ ВИ ОБИЧА

АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ЗНАЧИ ВИ ОБИЧА

love

Когато някой има чувства към друг, това личи от километри, следователно ако е обратното личи още повече. Има обаче една подробност: Личи за хората, които са извън връзката. Когато човек е влюбен е заслепен до краен предел и трудно забелязва това, което не е в негов интерес. Когато той ви обича:

1. Прави всичко възможно за вас без излишни оправдания. Като не става въпрос да умира за вас и да ви сваля звезда, а по-скоро за минимални, но изключително значими неща.

2. Обича да вижда усмивката ви и се стреми тя да е на лицето ви ежедневно. Прави изненадващи жестове, а разговорите, които водите по-често ви карат да се успокоявате и да сияете от щастие, отколкото обратното.

3. Винаги се радва като малко дете, когато ви види. Не става въпрос за лигавене и неприсъщи за нормален мъж действия. Това се вижда в очите.

4. Може да ви успокои във всякакви ситуации. Той се интересува от това какво ви се е случило и е в състояние да ви подаде ръка вместо да избегне натоварването.

5. Интересува се от това как е минал денят ви. Не ви разпитва, но няма нищо против, дори му е приятно да му разкажете и да се радвате, смеете или ядосвате заедно.

6. Уважава родителите ти. Няма нищо против да стоите цяла вечер с тях, да присъства на семейни празници и не се притеснява от това да общува пълноценно с тях.

7. Не ви кара да спазвате диети, да се обличате оскъдно или обратното. Той просто ви харесва такава каквато сте.

 

Top
>