Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АКТЬОР ОТ „ХАВАЙ 5-0“ Е ЗАРАЗЕН С КОРОНАВИРУС

АКТЬОР ОТ „ХАВАЙ 5-0“ Е ЗАРАЗЕН С КОРОНАВИРУС

хавай-hawaii

Актьорът Даниъл Дей Ким, познат на телеманиаците най-вече с ролите си в сериалите „Хавай 5-0“ и „Изгубени“, е поредната заразена с новия коронавирус знаменитост.

51-годишната звезда лично е съобщил новината в публикация и видео в Инстаграм.

Говорейки от дома си на Хаваите, актьорът разказва: „Бях диагностициран с COVID-19, болестта, причинена от новия коронавирус. Изглежда, че ще бъда добре, но исках да споделя преживяното с вас, воден от желанието да бъда полезен. Надявам се да сте в безопасност. Останете спокойни“.

Актьорът наскоро е бил в Ню Йорк за снимките на сериал, но след като работата над шоуто е била преустановена заради пандемията, се е завърнал в Хавай.

Дей Ким разказва, че след като по време на полета към дома се е почувствал зле, се самоизолирал, пише Монитор. След като състоянието му е започнало да се влошава, актьорът се е подложил на тест за коронавируса, който е дал положителен резултат.

Ким отправят призив към хората да се самоизолират и да спазват препоръките за миенето на ръцете.

Актьорът допълва, че вече се чувства по-добре, както и че е готов да предостави антитела за търсенето на ваксина.

Припомняме, че по-рано оповестиха, че са се заразили с коронавируса още Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, Идрис Елба, Кристофър Хивю от „Игра на тронове“, Олга Куриленко и баскетболната звезда Кевин Дюрант.

Top
>