Вие сте тук
Начало > Издънки > ЦИРК! АКТЬОРЪТ, КОЙТО ОПЛЮ ФОЛКА И ГАЛИН, НАГАЗИ В ЧАЛГАТА

ЦИРК! АКТЬОРЪТ, КОЙТО ОПЛЮ ФОЛКА И ГАЛИН, НАГАЗИ В ЧАЛГАТА

Актьорът, който през 2016 година оплю родния фолк и по-конкретно Галин, влезе с гръм и трясък в чалгата, видя Secret.bg. Става въпрос за Стефан Попов – Чефо, който широката аудитория помни от сериала „Ние, нашите и вашите“.

Преди 2 години около името му се разшумя след негов бунт. Тогава той трябваше да участва в постановката „Изневери в повече“. Седмици по-късно обаче се оказа, че неговата роля ще се изиграе от фолк певеца Галин, вероятно за пиар на постановката.

Тогава Чефо публикува трогателен пост в социалните мрежи:

„Радостта от дебюта ми в „Изневери в повече“ отмина моментално, когато без да съм уведомен – разбрах от предаването „Папараци“, че като заместник на главния актьор (какъвто бях аз) вече има нов човек на моето място – Галин.

Аз това си го пиша в СV-то – не съм чул за друг актьор при първата му роля извън Drama Theatre НАТФИЗ да е бил заменен от чалга звезда. Какво излиза?

Учиш 4 години висше, 4 години, труд, пот, нерви, борба… накрая идва „Галин – Парата ако хвана“ и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив, по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ“,

пише Чефо. Постът се споделяше като топъл хляб и мнозина негови колеги го подкрепиха. Тогава Галин се оттегли от постановката, заявявайки, че не е знаел, че заменя някого. „Получих покана, на която се отзовах, научих си текста, но щом има такава вълна, ще се оттегля.

Сега явно Стефан няма никакъв проблем с чалгата и смело се включва във всеки видеоклип, в който го поканят. Преди дни изгря в новия проект на Годжи, а вчера вечерта звездата му изгря и в новото предложение на Джулия „Твоя бях“, което си е мазна чалга. Премиерата на проекта се състоя в навечерието на днешния Ден на театъра.

Е, надяваме се, че Попов ще включи в CV-то си и превземането на ефира на телевизия „Планета“.

Top