Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛБЕНА ВУЛЕВА ВЪРТИ ЛЮБОВ С РУСНАК В КИПЪР

АЛБЕНА ВУЛЕВА ВЪРТИ ЛЮБОВ С РУСНАК В КИПЪР

албена вулева albena vuleva

48-годишната Албена Вулева твърди, че интересът на мъжете към нея не е секнал и допълва, че чужденците й се радват повече от нашенците. Често пъти я бъркали за рускиня, а и това не е случайно, имайки предвид, че майка й Людмила Захажаева е с руски произход. Така се запозната и с настоящия си любовник, който също идва от страната на Путин, но към днешна дата живее в Кипър като нея.

След раздялата й с Недик Недев, блондинката не е афиширала връзка с друг мъж. Не може да се отрече, че е доста потайна по отношение на актуалностите в живота й, но хора от обкръжението й издават, че отношенията им се развивали чудесно. Както е известно, Вулева открай време драпаше да си хване чужденец и изглежда е изпълнила това си желание. Тя многократно е споделяла, че е изключително разочарована от българските мъже, които според думите й не само били мързеливи, а и много стиснати.

АЛБЕНА ВУЛЕВА ИЗУМИ С ПРИЧЕСКА – ХЕМ БЛОНДИНКА, ХЕМ БРЮНЕТКА

Според клюката, фитнес инструкторът редовно кръшкал на Албена, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка й обаче направила всичко по силите си, за да ги раздели, защото вярвала, че дъщеря й заслужава нещо много по-добро. Вулева изобщо не се срамува, че е направила рязък завой и от тв водеща е станала рецепционист в хотел. Често споделя с почитателите си различни моменти от ежедневието й. Отбелязва, че към днешна дата има огромна цензура в медиите и поради тази причина не желае да работи в телевизия. Предпочита да реализира творческия си порив с качване на съдържание в интернет, където свободата на словото е по-голяма. Освен това си докарвала доста добри доходи като рецепционистка, които й позволявали да си живее добре.

Top
>