Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЕВЕЦЪТ АЛЕК САНДЪР СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛ (СНИМКА 18+)

ПЕВЕЦЪТ АЛЕК САНДЪР СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛ (СНИМКА 18+)

алек-сандър

Певецът Алек Сандър, който се прочу след участието си във „ВИП Брадър“, скандализира с фотосесия без дрехи.

Родният композитор и музикант, който от години живее и работи в Ню Йорк, реши в тези тежки времена на карантина да предизвика интерес със снимка както майка го е родила, пише lifeonline.bg.

„Сега, когато привлякох вниманието ви: Остане вкъщи! Не мога да повярвам, че огромното количество хора не приемат това сериозно и все още се събират в паркове или на частни „парти в Корона“. Колкото по-дълго не се съобразявате сега, толкова по-дълго ще трябва да издържим това. Всички сме заедно в това“, написа Алек в Инстаграм профила си.

Очевидно с дибидюс фотоса той цели да привлече вниманието на хората, за да чуят посланието му. Той се категоризира към загриженото общество, което прие заплахата от плъзналата епидемия на сериозно и реши да си остане вкъщи. Намира си различни занимания, с които бори скуката.

Преди дни „случайно“ плъзнаха голи снимки и клипове на Тото, който в момента се изявява в „Като две капки вода“. Според мнозина така певецът привлича в момента вниманието на феновете, за да събира повече гласове.

Top
>