Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИСЕКСУАЛНИЯТ АЛЕК САНДЪР ОТ „БИГ БРАДЪР“ СТАНА ЗВЕЗДА В ONLYFANS

БИСЕКСУАЛНИЯТ АЛЕК САНДЪР ОТ „БИГ БРАДЪР“ СТАНА ЗВЕЗДА В ONLYFANS

alek sandur алек сандър

Алек Сандър може и да прави опити да e музикална звезда, но резултатите са по-скоро посредствени. Е, има видеа с милиони гледания, но тотални клубни хитове… няма.

Последно се чу за него и музиката му, когато хиляди хора в нета му скочиха, а причината бе видеото. Скандални кадри с момичета, сред които и Жанета Осипова, бяха снимани в сградата на Съдебната палата в София.

АЛЕК САНДЪР СЕ НАТИСКА С МЪЖЕ И ЖЕНИ В НОВИЯ СИ КЛИП

Не това обаче е основното, а че от известно време Алекс се опитва да стане порно звезда. Има си профил в OnlyFans, както и в Twitter, където показва половия си орган съвсем свободно.

Известно е, че в Twitter секс съдържанието не е забранено и абсолютно всеки може да види какво споделя там Алекс, не е нужна регистрация.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@alek_sandar)

Сандър е известен с разкрепостеното си поведение, не се срамува да показва всяка част от тялото си и очевидно е супер горд с наличното, отбелязва vbox7. Алекс е казвал, че е бисексуален и не се срамува от този факт.

„Това, че един мъж е пробвал с друг мъж, също не го прави гей. В модерния свят всеки има право да пробва това, което иска и да реши какво да прави“, е казвал артистът, който е имал сериозни връзки и с жени.

ПЕВЕЦЪТ АЛЕК САНДЪР СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛ 

Преди години в интервю Алекс сподели, че има доста богат сексуален опит и участвал в оргия с 6 мъже и жени, след които и бившата му приятелка Палома. Разказвал е, че се е влюбвал само в жени имал връзки само с момичета, но не крие, че е разкрепостен и експериментира.

Top