Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЛЕК СЕ ОПРАВДА: ВСИЧКО БЕШЕ СТРАТЕГИЯ, МАГИ И НАДЕЖДА НЕ МЕ ДОКОСНАХА ЕМОЦИОНАЛНО

АЛЕК СЕ ОПРАВДА: ВСИЧКО БЕШЕ СТРАТЕГИЯ, МАГИ И НАДЕЖДА НЕ МЕ ДОКОСНАХА ЕМОЦИОНАЛНО

александър младенов aleksandur mladenov

Актуалният ерген на България Александър Младенов преживя обратна метаморфоза и от красив лебед се превърна в грозно пате. До самия край на шоуто хиляди момичета въздишаха по синеокия левент, а много мъже му завиждаха заради хубавите мадами, които нацелува. Но дойде мама, скара се, а Алек си прибра играчките и подсмърчайки се върна у дома. Без мадама и жестоко посрамен, пише „Галерия“.

29-годишният момък сам направи така, че цяла България му се смее. Мрежата ври и кипи от вицове и комични мемета с образа на ергена и властната му майка. На една от смешните снимки мама Ксения дърпа ревера на порасналото си брадато момче и казва: „Сашко, кажи чао на каките, тръгваме си“. Майтапът е двоен, защото още в началото на „Ергенът“ Александър обяви, че държи, да го наричат Алек и само Алек! Защо не Алекс или традиционното българско Сашо, така и не стана ясно.

Още от самото начало на шоуто около момъкът се създаде загадъчен и тайнствен имидж.

Първоначално бе представен като преуспяващ предприемач, други пък твърдяха, че симпатягата не е милионер, а дължал всичко на семейния бизнес, създаден от родителите му. Изглежда, че и на него самия му допадаше тайнственият имидж на загадъчен целувач. Но дойде мамчето и направи двете финалистки Надежда и Магдалена на мармалад, от които Сашко уж щеше да избира своята любов. Клетият ерген може само да се радва, че родителката не носеше точилка, защото щеше да го перне през дупето като непослушно хлапе.

Пенсионираната кардиоложка д-р Ксения Младенова се оказа доста властна жена, която изглежда още контролира живота на 29-годишния си син. Тя смъмри мъжлето, че 34-годишната Надежда и 36-годишната Магдалена са прекалено стари за него. Направо си каза, че скоро те ще загубят възможността да бъдат майки, защото биологията на жените е такава. Мама посъветва още мочето си да си търси „някоя без багаж“, визирайки очевидно Надежда, която има дете. „Баща ти няма да я одобри“ и „Голям си, но някой трябва да те набие“ бяха някои от „най-милите“ думи на д-р Младенова. Лекарката възмути дамската аудитория – жените отдавна вече раждат на 40, че и на повече, а и тя самата е взела за съпруг навремето мъж с три деца.

Жената си е права да иска най-доброто за своето дете, но феновете на шоуто бяха втрещени най-вече от поведението на Алек. Оказа се, че мъжкарският имидж е бил само поза за пред камерите.

АЛЕК ПРОГОВОРИ СЛЕД ФИНАЛА НА „ЕРГЕНЪТ“

Самият той обяви в запис, че не е страхливец и не му пука какво ще кажат хората, но не можел да избира между любови. Хубавецът сваляше „цвете от луната“ и на двете моми, но ден след края на шоуто се отметна!

„Решението го взех много преди майка ми. Добутах до финала със стратегия. Нито една от тях не ме докосна емоционално. Затова съм влязъл, да си намеря моя човек.

Не съм обещал светло бъдеще на никого. За мен приоритет е какво искам аз“, направи се на мъж в bTV Алек. И нервно отсече: „Не ме интересуват мненията на хората!“.

„Мамино синче, чехльо, страхливец, позьор, женчо, не ерген, а мома“… Това са част от коментарите в мрежата, без да изреждаме грубостите! Зевзеци се шегуват, че с такава майка и с незрялото си поведение Алек скоро няма и да се ожени. Ако направят шоу „Старият ерген“ ще може да се пробва пак след години, смеят се зевзеците в интернет.

Красавецът наистина мечтаел за сватба. И то за класическа българска сватба с фолклорни традиции. Естествено, с много роднини и приятели. И разбира се, иска цяла сюрия деца! По-точно, Александър мечтае да има точно 6 хлапета. За да бие баща си, който е създал цели пет наследника. Таткото има деца от предишен брак. Така посраменият ерген се радвал на цели три сестри и брат, с които се разбирал отлично. Той е най-малкият от децата и затова е малко по-глезеничък, говорят запознати. „Изтърсачето“ в голямата фамилия било всячески контролирано — Алек да не настине, за Алек най-доброто училище, Алек не така… Разочаровани фенки коментират, че на 29 години симпатягата вече трябва да е избърсал млякото от устата си.

Безспорно ерген номер 3 е голям чаровник, елегантен, интелигентен и добре възпитан мъж. Дамите обожават тези качества и се въртели около него още преди шоуто да го превърне в популярен. Любовите му са обвити в мъгла, но в столичния хайлайф упорито се говори, че най-коментираният мъж никога не се е задържал прекалено дълго с една жена.

Макар и добро момче, Алек обичал да доминира над половинките си и си падал малко особен характер. Пък и доктор Мама разглеждала половинките му под медицински микроскоп. Затова и връзките му преминавали бързо като цъфтежа на джанките.

Блондинът е пословична интернет звезда, а това е нещо, което го превръща в любимец дори на най-малките, които „живеят“ в онлайн пространството. Хиляди мемета, шеги и вицове се публикуват на негов гръб – доскоро заради решителността, с която целува мадамите пред камера. А вече и заради майка му Ксения, която набързо си спечели прякора Желязната лейди.

За участието си в шоуто прибрал тлъст хонорар, но точната сума е строго конфеденциална. Сключил железен договор, че няма право да говори за пачката, която е прибрал, но пък има право да си я харчи на воля и стотици тунинговани бръмчалки го следят изкъсо, за да се докоснат и те до устните и до портфейла му. Но да внимават, защото мама вижда всичко!

Top
>