Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЛЕКС БОГДАНСКА ПРИЗНА ЗА НОВИЯ МЪЖ

АЛЕКС БОГДАНСКА ПРИЗНА ЗА НОВИЯ МЪЖ

Александра Богданска най-накрая призна, че има нов мъж в живота си след развода с Даниел Петканов. Манекенката разкри в социалната мрежа, че сърцето й е заето, но не даде подробности. На въпроса „Има ли човек до теб в момента?“, тя категорично заяви: „Да, има!“.

Явно хубавицата отново е открила любовта, след като дълго страда заради раздялата си с Лудия репортер.

Свидетели многократно са засичали със сравнително млад и много висок мъж, неизвестен в публичното пространство. Вероятно именно той е новото й гадже. Самата Богданска е висока 184см и винаги е предпочитала по-едри от нея господа, по-възможност и по-заможни.

БОГДАНСКА СЕ РАЗВИХРИ И ПОКАЗА БОМБИТЕ В ТУРЦИЯ

Разправиите за пари са и основната причина Александра да се разведе с Даниел Петканов. Тя се ядосвала, че той не е амбициран да печели повече, а на него му е писнало това да му се натяква и взел решението за официалната раздяла.

С днешна дата бившите съпрузи се опитват да поддържат прилични отношения заради сина си Габриел. От време на време дори се появяват заедно на различни събития и феновете им таят надежда, че може да са се събрали. Истината обаче е, че Богданска има нов мъж и той със сигурност не е Лудия репортер, пише „Уикенд“.

РАЗБИХА УСТАТА НА АЛЕКС БОГДАНСКА

Миналата година клюките свързаха дългокраката красавица с бизнесмена Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени тайно за фолк певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, докато бил разделен за кратко с чалга дивата.

Прощал на манекенката скъпи подаръци и огромни букети, което силно подразнило чалга изпълнителката и тя решила да си го прибере обратно. Сега Анелия не спира да публикува любовни снимки с хазартния бос в инстаграм, за да държи конкуренцията си далеч.

Top