Вие сте тук
Начало > Шоу > АЛЕКС ГЪРДЕВА: АЛЕК ОПОЗОРИ „ЕРГЕНЪТ“, А МАЙКА МУ ГО КАСТРИРА

АЛЕКС ГЪРДЕВА: АЛЕК ОПОЗОРИ „ЕРГЕНЪТ“, А МАЙКА МУ ГО КАСТРИРА

александра aleksandra гърдева gurdeva

Алек опозори „Ергенът“, а майка му го кастрира! Това отсече пред „България Днес“ бившата участничка в любовното риалити Алекс Гърдева, която е потресена от поведението на Алек, който не избра нито Надежда, нито Магдалена в последния епизод този сезон.

Алек дори не събра смелостта да се покаже пред двете влюбени в него жени и ги отряза с презаписано съобщение:

„Сигурно се чудите защо не съм сред вас и искам да знаете, че не ме интересува какво ще си помислят хората! Не съм дошъл тук с очаквания! Аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици! Не ми дреме, че ще ме приемат като страхливец“, отсече от екрана ергенът.

Решението на бизнесмена е повлияно от последния гост на предаването – майка му Ксения. В крайна сметка той изостави двете си горещи изгори, които месеци наред се бориха за сърцето му в имението на любовта, което вбеси феновете на шоуто, включително и бившата участничка.

„Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите. Това не подкрепям. Той може да си направи собствения избор и това е окей, но не съм окей с това как той направи това решение. Начинът, по който им съобщи на тези две жени, които преди 24 часа ги целуваше, обръщаше им такова внимание и показваше с езика на тялото си, че ги харесва“, категорична е Гърдева, която отсече: „Това е неспособност да се изправиш и да кажеш как се чувстваш, което прави Алек слаб мъж!“

Според звездният шампион на „Хелс китчън“ причината за целия проблем е влиянието на майката, която насмете и двете финалистки, след като се срещна с тях в последния епизод. Мама Ксения не може да допусне до Алек да има жена, която е по-възрастна от него. „Тази жена го прави, за да защити сина си, но тя не го защитава, тя го кастрира. Кастрираха ни мъжете“, казва Гърдева.

ГРАНДИОЗНИЯТ ОБРАТ В „ЕРГЕНЪТ“ ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ

Алекс е в потрес от взаимоотношенията на ергена с майка му: „Аз съм уплашена и ядосана от това, което видях. Това е една реалност в 2024 г., която не трябва да бъде подкрепяна. Да, тя му е майка, тя може да има мнение, но това е нейното мнение, което се е родило от нейните ограничения и от нейните травми“, анализира психоложката. Според нея обаче нещата в днешни дни трябва да се преобърнат: „Ние вече сме в друго време, нямаме тези ограничения. Една майка трябва да подкрепя сина си, а не да го вкарва в страховете му. А именно това направи Ксения, заплашвайки го, че ще го плесне зад врата. Тя му казва: „Ти взимаш грешно решение и аз ще те накажа“. Виждаме модела на майката на възпитател на момче на 28 години. Потресена съм от това, което видях“, сподели бившата ергенка.

Участничката от първия сезон е съжалила, че въобще е гледала епизода. „Съжалих, че се обърнах да го погледна. Това ме връща в тъжната реалност в този свят. Уплаши ме, че такава ситуация е възможна. Аз не обвинявам майката, защото в крайна сметка Алек взима решение. Това е негов избор, затова той е главният виновник“, заяви тя.

Вчера пък в „Преди обед“ самият Алек заяви, че спи спокойно след предаването и не се чувства виновен след постъпката си. „Спя спокойно, защото не съм дал фалшиви надежди на никого! Хората винаги имат мнение и аз няма да се боря с тях! Чиста ми е съвестта“, заяви категорично той.

Двете участнички с разбити сърца също не спестиха острите си коментари, като Надежда дори го нарече „глупак“ на излизане от къщата и заяви, че ще се постарае да възпита сина си по-добре от него.

Младенов пък гордо подчерта, че не му пука и че дори не чете коментарите в социалните мрежи.

„Много съм щастлив, че се случи по този начин, защото си взех важни уроци за себе си!“, егоистично допълни той.

Всички забелязват, че Алек има конкретен тип: По-възрастна, с по-голям опит и руса. Алекс също е забелязала това: „Той харесва мъдри жени, по-знаещи и по-даващи, защото една жена на 30+ е по-знаеща. Той избра Маги и Надежда, защото има потребност, има нужда от такива мъдри жени, но в същото време нямаше сила да застане за потребността си“, споделя брюнетката за цената на такава жена.

Мнозина споделят смущение от постъпката на Ерген номер 3. Алекс също е съгласна: „Този изложи предаването „Ергенът“ като цяло. Това хубаво предаване за любов. Жалко е това, което видяхме“, завърши тя.

Top
>