Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ПЕТКАНОВА ИЗПРАВИ НА ПРЪСТИ МОН ДЬО

АЛЕКС ПЕТКАНОВА ИЗПРАВИ НА ПРЪСТИ МОН ДЬО

алекс петканова- мон дьо aleks petkanova mon dyo

Алекс Петканова, която съвсем наскоро отпразнува втория рожден ден на сина си Габриел с тематично тържество, посветено на анимационния сериал „Пес патрул“, преди ден гостува в шоуто на Мариян Станков, по-познат у нас като Мон Дьо, където буквално „изправи на пръсти“ водещия. По време на участието си в една от рубриките на предаването половинката на Лудия репортер сподели рецептата за все по-популярната напоследък торта „Червено кадифе“.

Часове по-късно тя качи в социалната мрежа обща снимка с журналиста и някогашен светски коментатор след съвместната им телевизионна изява, на която се вижда как той се е вдигнал на палци, за да изглежда по-висок от брюнетката. Разбира се, този факт съвсем не остана незабелязан от последователите на модела в Иснтаграм, които веднага побързаха да го изтъкнат в коментарите под поста.

„Мон Дьо на пръсти! Да не си по-висока от него?“, попита закачливо един от почитателите ѝ.

Всъщност неотдавна жената на Даниел Петканов коментира темата по повод дискусията подигравките с тялото и начина на обличане на хората в публичното пространство, започната от певицата Михаела Филева. В нея Александра разкри, че в миналото тя също е била жертва на стереотипите за красота, а причината за това е бил ръста ѝ от 184 см, който, по собствените ѝ думи, е рядко срещано явление при жените в България, следователно се възприема като нещо лошо.

Освен това бившата участничка в риалити формата „VIP Brother“ разкри, че именно заради сантиметрите си, през 2011 г. е била изгонена от кастинга на престижния конкурс, търсещ най-красивите представителки на нежния пол у нас – „Мис България“.

ИЗГОНИЛИ АЛЕКС ПЕТКАНОВА ОТ “МИС БЪЛГАРИЯ, ЩЯЛА ДА СТЪРЧИ

„Тогава журито (все признати в сферата на красотата експерти) ми показаха вратата и казаха, че не ставам, защото съм много висока и ще „стърча“ над останалите момичета като се наредим на сцената. Аз го приех тежко, но явно съм била достатъчно силна това да не ме сломи и травмира занапред. Напротив, явих се на още конкурси… спечелих Мис Национален Отбор през 2012г и кариерата ми на модел (нещо, което съм мечтала винаги) потръгна“, разказа тя, цитирана от dir.

Сега, в интервюто си с Мон Дьо, хубавицата говори открито за неотдавнашните проблеми в семейството си, заявявайки, че действително е била решена да се разведе със съпруга си и дори е събрала багажа си, готова да се изнесе с Габриел, но малко преди двамата да се изнесат, синът ѝ се е разболял и тя е преценила, че е по-добре да се откаже от намерението си.

Преди дни Алекс посрещна своята 27-а годишнина. Тогава Даниел написа трогателно пожелание за личния ѝ празник, на което тя отговори с думите „Обичам те!“, дали на феновете им да разберат, че двамата все пак са успели да изгладят отношенията си, оставяйки разногласията в миналото и са се сдобрили.

Top
>