Вие сте тук
Начало > Шоу > АЛЕКСА И ЕЛИЦА ИЗУМИХА С ФАЛШИВО ПЕЕНЕ В СРЪБСКИЯ „БИГ БРАДЪР“

АЛЕКСА И ЕЛИЦА ИЗУМИХА С ФАЛШИВО ПЕЕНЕ В СРЪБСКИЯ „БИГ БРАДЪР“

алекса елица ерски aleksa elitsa erski

Победителят в „Игри на волята“ сезон 4 – сърбинът Алекса Ерски и неговата половинка Елица участват в най-известния сръбски риалити формат „Задруга“, който този път има ВИП сезон и носи името „Елит“.

Предаването, което се гледа не само в Сърбия, но и в Черна гора, Босна и Херцеговина, Македония и Хърватия, е еквивалент на българското риалити „Биг Брадър“.

Шоуто е стартирало преди няколко дни, а обитателите живеят в пълен лукс стил Барби – розова къща, басейн, пълни хладилници и доста алкохол.

КАКВО СЕ СЛУЧИ СЪС 100-ТЕ БОНА НА АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Самото семейство Ерски пък вече успя да „блесне“, изявявайки се на сцена. В едно от предизвикателствата явно на младата двойка се е наложило да изпълнят сръбска песен в дует. Но на видео в социалните мрежи, с което се е похвалил самият Алекса се вижда, че пеенето не е най-силното хоби на двамата шампиони по борба и не е като да прехвърлиш на мускули „Стената на смъртта“ или „Хималайската стълба“. Това въобще не възпира влюбените да се качат на сцената, въпреки че според констатацията на някои по-крайни критици – по-скоро реват като карпатски мечки, отколкото да пеят, пише „Телеграф“.

Алекса и Елица блеснаха със сила и физическа издаржливост в „Игри на волята“, но в новото социално предаване, в което се включиха мускулите не са вървежни, а по-скоро са нужни други умения.

Top
>