Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ: ИСКАМ ДА СЕ ВИДЯ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ: ИСКАМ ДА СЕ ВИДЯ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

В поредица от блицинтервюта FamousBG ще ви срещне с претендентите за „Мистър България 2016“. Запознайте се с Александър Димитров.

– Представи се.

-Казвам се Александър Димитров, на 20 години от град Плевен. В момента съм студент, втори курс, в Университет за национално и световно стопанство, специалност Икономика и бизнес.

– С какво се занимаваш?

-Освен, че следвам за бакалавър, проявявам интереси в различни сфери. Обичам да пътувам, когато имам възможност винаги се възползвам. Но когато не остава време за друго, пътувам с градският транспорт.

11– Как разбра за конкурса „Мистър България 2016“?

– Една позната ми предложи да участвам. Стана доста неочаквано, но това не попречи бързо да взема решение да участвам.

-Защо реши да участваш?

– Винаги ми е било любопитно да се видя как ще изглеждам под светлината на прожекторите. Затова реших да участвам.

– Модата ли е нещото, с което искаш да се занимаваш?

-Модата за мен е доста обширна тема, и определено представлява интерес за мен. Но чисто професионално не мисля, че ще е достатъчно да ми осигури нужните средства за начина на живот, който искам да водя. Бих се занимавал с мода, но не и като основна дейност.

– С какво се отличаваш от другите претенденти?

-Аз съм най-високият претендент и с най-дългата коса, но качествата които наистина ме различават от другите са скромността и чарът ми.

– Как трябва да изглежда един мистър?

– Титлата „Мистър България“ придава на притежателя си по-важен образ, изважда го от обикновенната му рамка и го облича в „костюм“. Но представителят, преди всичко, трябва да притежава нужните качества. Най-важните според мен са да е харизматичен, образован и представителен.

– Как поддържаш тялото си?

-Тялото ми винаги е било добре развито, понеже от малък започнах да тренирам бойни изкуства и спорта винаги е бил част от моя начин на живот. От друга страна никога не съм ходил специално на фитнес и не съм имал определен хранителен режим.

– Харесваш ли се?

-Определено се харесвам, как иначе ще имам увереността да участвам.

– Какво очакваш да ти донесе този конкурс?

-Очаквам много да се забавлявам, да се запозная с много хора и да видя нови и интересни неща. Пък нека най-добрият спечели.

12

Top
>