Вие сте тук
Начало > Спорт > АЛЕКСАНДЪР ДЮЛГЕРОВ СЕ РАДВА НА НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ МИШЕТО

АЛЕКСАНДЪР ДЮЛГЕРОВ СЕ РАДВА НА НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ МИШЕТО

александър дюлгеров aleksandur dyulgerov

Бившата половинка на певицата Михаела Маринова – футболистът Александър Дюлгеров, бе хванат в крачка от репортер на „Телеграф“ с новото си гадже.

Влюбената двойка отмаря на синьо-зелените плажове на Гърция.

Двойката бе в компанията на още няколко свои приятели и се държеше доста освободено, което говори, че двамата са заедно от по-дълго време. Футболистът и неизвестната дама се държаха за ръце и прегръщаха почти през цялото време на плажа.

ДЮЛГЕРОВ И МИХАЕЛА МАРИНОВА СЕ ОТДАДОХА НА МОРСКИ ЛАСКИ

Футболистът и приятелката му не изпуснаха момент да влязат заедно във водата, като той не изпускаше от погледа си момичето дори за момент. Макар и с контузия на лявата вежда, която бе подута и посиняла, Дюлгеров показа добро настроение. Шумната компания се забавляваше на плажа до залез-слънце.

Припомняме, че Дюлгеров имаше дълга и бурна връзка с певицата Михаела Маринова. Двамата споделяха любовта си и бяха неразделни, а всички им предричаха сватба. Съвсем изненадващо за всички звездата на „Вирджиния рекърдс“ сподели, че слага край на връзката им, защото в нея не се чувства щастлива. От тогава до сега играчът на Пирин не споделяше в мрежата снимки с други жени.

Top