Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АЛИНА БОЗ И УМУТ ОБЯВИХА ДАТАТА НА ВЕНЧАВКАТА СИ

АЛИНА БОЗ И УМУТ ОБЯВИХА ДАТАТА НА ВЕНЧАВКАТА СИ

alina boz umut evirgen

Алина Боз ще приключи с моминството още тази есен, тръби турската преса. Сватбата на красивата актриса с милионера плейбой Умут Евирген ще е в края на ноември и в момента текат ударно приготовления.

„Не искаме церемония със стотици гости, а мило тържество, на което ние и близките ни да се чувстваме уютно“, доверила тези дни полурускинята пред свои колежки.

Откакто е с Алина, баровецът Умут постоянно прави впечатляващи жестове за нея. В края на юли той я заведе на почивка в Гърция, а през септември й подари романтична екскурзия в Париж. Дали пък точно там не й е предложил брак?

КЪВАНЧ ПИЯНСТВА ЦЯЛА НОЩ С НОВИЯ НА АЛИНА БОЗ

Брадатият продуцент и собственик на фабрики и ресторанти, който е мачкал чаршафите с безброй хубавици от турските сериали, започна да сваля звездата от „Не пускай ръката ми“ по телефона и в социалните мрежи в разгара на лятото – веднага щом научи, че е разтурила годежа си с Митхан Джан Йозер.

Тв звездата първоначално отряза напористия ухажор с довода, че й рано за нова връзка, но впоследствие се оплете в любовните му мрежи.

Top