Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЛИСИЯ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕ

АЛИСИЯ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕ

alisia алисия

Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие. В клипче, заснето от неин фен, изпълнителката шеговито се обръща към мъжката част в дискотеката да внимават с неприличните предложения, защото не е сама.

Брюнетката не издава нищо повече дали мъжът, когото визира, присъства в заведението и кой е той. От години бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов пази личния си живот в тайна. След като връзките й и с двамата футболисти се разпаднаха злополучно заради Николета Лозанова, Алисия се закани повече да не показва мъжете до себе си. Въпреки това аферата й с Жоро Бирмата бързо се разбра и приключи в момента, в който той изчезна безследно заради проблеми с правосъдието.

АЛИСИЯ ЧАК СЕГА ЗАЛИЧИ НИКИ МИХАЙЛОВ

След това фолкфурията се хвърли в обятията на един от най-желаните ергени – Мони Филипов. Алисия се нанесе в луксозната му къща и почти прекрати участията си, за да прекарва повече време с новата си любов, пише България днес.

В началото на годината обаче Ася, както е истинското й име, намекна за раздяла с Филипов. В интервю пред Мон Дьо водещият я попита: „Любовта оказа ли се такава, каквато я описват в книгите, във филмите, в любовната лирика“, на което певицата първоначално отговори уклончиво: „Ще видим“. И продължи: „Към момента мога да кажа, че щом е приключила, значи не е била нищо от това, което изброи“.

ЗАМЕСИХА АЛИСИЯ В БРУТАЛНА ИЗМАМА

Фолкфурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство“.

Феновете на изпълнителката подозират, че Алисия отново се е събрала с Филипов и именно той е мистериозният мъж, за когото говори. Алисия публикува снимки от автомобила, който й е подарък от милионера, както и от общия им дом.

Top