Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЛО, СОЦИАЛНИТЕ! ПЛАШАТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ УЧЕНИЦИ С ЦЕЛ РЕКЛАМА

АЛО, СОЦИАЛНИТЕ! ПЛАШАТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ УЧЕНИЦИ С ЦЕЛ РЕКЛАМА

desita

Шок и ужас в сайтовете за видео споделяне! Брандове плащат за реклама, а резултатът – изплашени непълнолетни ученици, видя Secret.bg.

Става въпрос за поредната простотия на фризьора с амбиция за звезда Ивайло Колев. След като преди месеци се правеше на журналист и провеждаше интервюта с популярните си клиенти, сега коафьорът е решил да ги плаши.

Случайно или не сред първите, попаднали в клопката, са невръстни ученици – Десита и Емрах. Първата е ученичка в Бургас и има подписан договор с фолк певеца Галин. Емрах пък е син на Тони Стораро.

Двамата без да знаят са включени във финансиран от популярна верига ресторанти проект „Прецакване в салона“, в който чрез скрити камери показват как плашат клиенти.

Емрах е бил „поръчан“ от приятеля си Денис Теофиков. Във видеото се вижда как служителка в салона на Ивайло цапа мивката с червена боя, а след това и ухото на наследника на чалга иконата. Секунди по-късно започват крясъци, а причината, че му е „порязала“ ухото, при което непълнолетният изпада в паника.

emrah

В паника изпада и певицата на Галин – Десита. Бургаската ученичка е „прецакана“ от колежката си Лидия. Докато двете са в салона, при тях влиза приятел на Ивайло. По сценарии моли за вода, защото не се чувства добре и след секунди устата му започва да  се пени и младежът припада. Малката Десита изпада в шок и замръзва на място.

Екипът на Secret.bg уважава всеки рекламен трик, но не и ако са въвлечени непълнолетни лица, особено по този начин. Призоваваме властите да се самосезират и подобни извращения да бъдат преустановени, а виновните – наказани!

Top